Diensten

Maatwerk

Een nieuwe keuken, een uitdagend project. Uw nieuwe keuken moet voldoen aan uw wensen en verwachtingen. Wij begrijpen wat daarbij komt kijken.
RIS Montage denkt met u mee en is helder over de te volgen stappen en verzorgt de montage. Alle disciplines van keukenbouw vindt u bij RIS Montage onder 1 dak.
Het demonteren en afvoeren van uw bestaande keuken, het verplaatsten van leidingen (elektra en loodgieterswerk), uitbreiding van de meterkast, aanpassingen t.b.v. de afzuigkap, het egaliseren, verven of stucen van wanden en plafonds, montage en het aansluiten van apparatuur. Wij doen het allemaal.
RIS Montage, een ervaren partner in smaakvolle keukens.

Speciale wensen? Laat het ons weten!

Electra

Een nieuwe keuken bevat in veel gevallen andere of extra aansluitingen. Door nieuwe apparatuur, zoals bijvoorbeeld de inductie kookplaat of een extra oven, kan een capaciteitsprobleem ontstaan in de meterkast. In dat geval kan een uitbreiding van de meterkast noodzakelijk zijn om veilig en optimaal van uw nieuwe keuken gebruik te kunnen maken.
De grootte van de keuken en de verschillende apparaten bepalen wat nodig is in de aanleg van elektra voor uw nieuwe keuken. De aansluiting op elektra is bij RIS Montage in ervaren handen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Werkzaamheden aan de electrische installatie

Loodgieterswerk

Bij de bouw van een keuken hoort ook het demonteren en afvoeren van de bestaande keuken. Daarna is het zaak om eventueel leidingen te verplaatsen of bijvoorbeeld een radiator te vervangen. RIS Montage verzorgt deze werkzaamheden.
Omdat de loodgieterswerkzaamheden uiteenlopend zijn, kunnen wij u met verschillende klussen van dienst zijn. Onze loodgieter helpt bijvoorbeeld bij de nieuw-, aan- of verbouw van een keuken, maar kan u tevens van dienst zijn bij het onderhouden van bestaande loodgieterselementen in uw woning (cv-ketel, leidingen, sanitair, etc.) en het repareren hiervan bij schade of slijtage.

Daarnaast verhelpen wij ook lekkages, spuiten we de afvoer door om verstopping tegen te gaan en lossen we storingen in de cv-ketel op. Onze loodgieters beschikken over ruime expertise in het verhelpen van dergelijke problemen. Op die manier kunnen wij u snel en adequaat van dienst zijn.

Werkzaamheden aan waterleiding en centrale verwarming

IKEA keukens

Heeft u een IKEA keuken aangeschaft, dan wilt u dat deze perfect geplaatst wordt. RIS Montage installeert ook uw IKEA keuken zonder problemen.

Wij installeren ook uw IKEA keuken

Menu